Akce Mořský svět 17.3.

Přijďte si vyzkoušet video a foto techniku do Mořského světa v Praze Holešovicích ve čtvrtek 17.3.2011. Setkáte se tu mimo jiné se značkami Canon, Zacuto, Adobe, Marshall Electronics, Switronix, EIZO, […]

Přijďte si vyzkoušet video a foto techniku do Mořského světa v Praze Holešovicích ve čtvrtek 17.3.2011. Setkáte se tu mimo jiné se značkami Canon, Zacuto, Adobe, Marshall Electronics, Switronix, EIZO, Petroff či Fomei. Vstup je zdarma, pokud se zaregistrujete do 15.3. na stránkách http://www.ecanon.cz/morsky-svet/, udělejte to včas!

Akce je od 13:00 do 19:00 hod.

Mimo to, že si tu budete moci prohlédnout a sami vyzkoušet různou techniku, uvidíte krásné mořské živočichy. Na programu je také několik zajímavých přednášek (program viz. http://www.ecanon.cz/morsky-svet/).

Dost se tu budeme věnovat natáčení videa zrcadlovkou. Uvidíte na vlastní oči rozdíly mezi různými fotoaparáty a kamerami.

Z nabídky Saskia.cz si budete moct vyzkoušet rigy, hledáčky, monitory, baterie, boční ostření, kompendium, řešení zvuku a mnohé další.

Já osobně budu mezi pořadateli, většinu času budu u společného stolu s Canonem u veliké nádrže plné krásných ryb a menších slunících se želv (viz. foto).

Rád se se všemi pobavím, už se moc těším. Pokud bude zájem, můžeme po akci zajít do hospody.

Jestli si chcete odnést záznam z nějaké zrcadlovky či kamery, která bude na vyzkoušení, přineste si vlastní paměťové karty (Compact Flash či Secure Digital, podle toho s čím chcete natáčet).

Tags: ,

About Michal Kováč

Mgr. Michal Kováč