Slevy od Zacuto USA

Zacuto je americká firma, která vyrábí velice kvalitní rigy a příslušenství pro natáčení videí a filmů. Poslední dobou přichází stále s novými produkty a právě teď běží a 17.11. končí […]

Zacuto je americká firma, která vyrábí velice kvalitní rigy a příslušenství pro natáčení videí a filmů. Poslední dobou přichází stále s novými produkty a právě teď běží a 17.11. končí podzimní akce na některé jejich zboží. U nás Zacuto příslušenství prodává Saskia.cz.

V akci jsou v současné době tři sady, pojďme si je společně představit, prvním je Single Action + Z-Finder EVF Pro. Sleva s daní na této položce dělá téměř 9 000 Kč! Single Action je skvělá základní sada pro natáčení videa zrcadlovkou. Skládá se ze základní desky, kterou lze využít s jakoukoliv zrcadlovkou, s bateriovým gripem i bez něj. Dále je součástí kvalitní boční ostření včetně dvou kroužků na nasazení na objektivy. Z-Finder EVF Pro je digitální hledáček, který využijete s jakoukoliv kamerou či zrcadlovkou, která má HDMI výstup. Je velmi odolný, barevně přesný, plný funkcionalit a hlavně velmi pomáhá s ostřením.

Druhou sadou v akci je Zacuto Zwiss Cage. Zdarma k Zacuto Zwiss Cage dostnete Zamerican V3 Small Arm a Zicro Mini pro připevnění příslušenství. Tato klec je novinka od Zacuta, umožňuje jak jednoduché držení tak možnost připevnění velikého množství různého příslušenství.

Třetí slevněnou sadou je Fast Draw, sada na rameno s Zacuto DSLR základní deskou.

About Michal Kováč

Mgr. Michal Kováč