Workshop Krušné Hory 2011

rád bych Vás pozval na ojedinělý fotografický workshop (6-8.května, horský hotel Lesná – Krušné hory), který je letos poprvé exkluzivně věnovaný také tématu pořizování kvalitních videozáznamů DSLR zrcadlovkou. Na workshopu […]

rád bych Vás pozval na ojedinělý fotografický workshop (6-8.května, horský hotel Lesná – Krušné hory), který je letos poprvé exkluzivně věnovaný také tématu pořizování kvalitních videozáznamů DSLR zrcadlovkou.

Na workshopu spolupracuji s kolegou fotografem Janem Hodačem www.hodac.cz, který na tyto akce zve přední osobnosti české fotografie.

Letos bude hlavním hostem známý spisovatel, fotograf a publicista Ondřej Neff, se kterým proběhne na zmíněné téma zajímavá neformální diskuse.

Pokud byste si rádi techniku točení filmových záznamů osobně rádi vyzkoušeli, ale nemáte vhodnou zrcadlovku, na akci Vám jí rádi zapůjčíme. Náš partner Centrum Fotoškoda a spol. Carl Zeiss nám na akci zapůjčí řadu digitálních zrcadlovek Canon 550D, 60D, 7D a 5D včetně profesionálních objektivů Carl Zeiss. Z obchodu a půjčovny SASKIA.cz www.saskia.cz na akcí též přivezu kompletní doplňkové vybavení Zacuto, Switronix a Marshall Electronics.

Výsledky workshopu budeme publikovat na nové platformě DigiFilm.cz, kterou jsme s pro Vás založili pro prezentaci Vašich nejlepších videí a krátkých filmových dokumentů (shorts) pořízených digitálními fotoaparáty. Zde také budeme postupně publikovat nejnovější informace o této nové oblasti digitálního filmování. Najdete zda také backstage video z loňského ročníku.

Workshop se uskuteční v krásné krajině Krušných hor, kde účastníky bude provázet velký znalec této oblasti fotograf a etnograf Petr Mikšíček www.znkr.cz. Během akce proběhne také řada přednášek a promítání fotografií z české i světové fotografické scény.

O akci se můžete dočíst na: http://www.homerlive.cz/kultura/fotoworkshop_krusne_hory_uz_za_par_dni.html

Detailní informace, program a přihlášku najdete na www.workshop.znkr.cz

Budu rád pokud se s námi zúčastníte!

About Michal Kováč

Mgr. Michal Kováč