Jak vypadalo HDSLR setkání v Praze

Bylo skvělé! Sešli jsme se v průchodu Mánesem, asi po půl hodině jsme se přesunuli do restaurace Kmotra. Philip Bloom dorazil o chvíli později. Salonek restaurace pro třicet lidí jsme […]

Bylo skvělé! Sešli jsme se v průchodu Mánesem, asi po půl hodině jsme se přesunuli do restaurace Kmotra. Philip Bloom dorazil o chvíli později. Salonek restaurace pro třicet lidí jsme úspěšně zaplnili.

Philip Bloom s jeho Zacuto Cross Fire

Philip Bloom s jeho Zacuto Cross Fire

Chtěl bych všem, co přišli, poděkovat za jejich účast. Jsem moc rád, že jsem poznal komunitu, dozvěděl jsem se nové věci a doufám, že setkání bude pravidelnější a budeme spolu spolupracovat na různých projektech (a to nemyslím jen proto, že prodávám a půjčuji zboží Zacuto, ale rád se zapojím i jinak do natáčení).

Pár fotek mi uvízlo ve fotoaparátu, i když jsem ho sám téměř neměl v ruce, včetně této s Philipem Bloomem. Ještě se podívejte na:
fotky od Aleše Pavelky,
fotky od Matěje Chlupáčka
fotku od Philipa Blooma
fotky od Tomáše Lénárda

Založil jsem komunitní blog, do kterého může kdokoliv vkládat příspěvky o natáčení videa zrcadlovkou, viz. http://hdslr.cz, zatím je v počátcích, například je třeba ho více počeštit, ale snad se ujme.

Tak kdy uděláme další sraz? 🙂

Tags:

About Michal Kováč

Mgr. Michal Kováč